ЗА ГОСТИТЕ НИ


Престоят при нас не е анонимно мероприятие за една нощ.


Който е дошъл веднъж, повтаря многократно. Всеки, докоснал се до нашата атмосфера, става семеен приятел и гостува в истинския смисъл на думата.


Тук всички ходим по пантофи, джапанки и домашно облекло.


Разказваме си вицове, играем на различни игри, гледаме вълнуващи филми, обсъждаме книги, свирим, пеем и танцуваме, разменяме автентични готварски рецепти, споделяме преживяванията си из екзотичните кътчета на Планетата, припомняме си значението на простичкия живот.

ЗА АТМОСФЕРАТА В КЪЩАТА


Къщата е разположена далече от други къщи, с чудесен изглед към селото, в началото на гората. Стопаните на къщата са многодетно семейство, в което на почит са любовта към природата, планинарството, пътешествията, топлото семейно гнездо, взаимното уважение, отглеждането на екологично чиста храна, здравословното хранене, духовното търсене.


Целенасочено страним от "ценностите" на цивилизацията - при нас няма да намерите телевизор във всяка стая, нито чаши за еднократна употреба.


Акцентираме на спокойната атмосфера и подхранването на творческата сила на човека.


Вместо клаксон при нас ще чуете овчи чанове. Тук понякога има вълчи вой, но не и пиянски, примесен с чалгата от партито на комшията.

ЗА НАС

Къща за гости "Мала планина" се намира в китното село Искрец, на 40 км от околовръстното шосе на София. Къщата е въведена в експлоатация в края на 2014 г. Изградена с модерни, но екологични материали, предлага нощувки и отдих за вашето семейство или приятелска компания.